Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Και εγένετω blog

Τελικά το πήρα απόφαση και ύστερα από πολλή πολλή σκέψη αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο Blogging. Να δημιουργήσω αυτή την μικρή γωνιά όπου θα μπορώ να εκφράζομαι για τα πράγματα που μου αρέσουν. Για τις ταινίες, για την τηλεόραση, τα κόμικς, τα ταξίδια, οτιδήποτε με εκφράζει βρε αδερφέ. Οτιδήποτε μου αρέσει και ενδεχομένως να αρέσει και σε κανέναν ακόμα.

Το αν αυτό θα πετύχει ή όχι είναι μια άλλη ιστορία και δε θέλω να το πολυσκέφτομαι αυτό έτσι κι αλλιώς ακόμα. Εδώ καλά καλά όνομα δεν μπορούσα να βρω για το blog και κόλλησα στην οθόνη για κανα μισάωρο. 

Ώσπου την λύση την βρήκε μόνο του το username μου. Ναι, το εννοώ αυτό που γράφω. Tην λύση την βρήκε μόνο του το username μου. Πώς συνέβη αυτό; Πολύ απλά, πριν ακόμη καταλήξω στον τίτλο του blog, έκανα τον κλασσικό έλεγχο διαθεσιμότητας και με τρόμο ανακάλυψα ότι το dimitrisdx ήταν ήδη κατοχυρωμένο. Κρύος ιδρώτας. Τι μας λες μωρέ; Εγώ ήμουν εδώ και χρόνια ο μαϊντανός στα διάφορα forum γνωστός ως dimitrisdx, ποιο είναι το φρούτο που θα μου κλέψει τον τίτλο; Στα forum της Top Cow, του Greek TV Subs, του πάλε ποτέ thegreekz, της παλιάς αγαπημένης APSU Team και σε πόσα άλλα ήμουν o dimitrisdx. Ο ορίτζιναλ dimitrisdx. Και όχι αυτό το τύπο που είχε και blogspot ως dimitrisdx. Ε, και χωρίς πολλά πολλά, εγένετω τίτλος.

Παραμείνετε με δική σας ευθύνη. Θα χαρώ να τα λέμε.

Cheers!

4 σχόλια:

  1. Yeah, baby! Με το δεξί σου γράφω (με το αριστερό και να ήθελα δεν μπορώ) και εύχομαι να περνάς τέλεια! :) Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελέτησα διεξοδικά όλες τις παραμέτρους αναλογίστηκα τους κινδύνους, αψηφησα κάθε δυσκολία και τελικά επέλεξα να παραμείνω :P Welcome

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...