Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Fashion Post: Διαστημικά Κράνη με στυλ

Αρχικά, την τιμητική τους είχαν τα δημοφιλή και αγαπημένα allstars, στο πρώτο τύπου φασοπόστ του Frame Game. Στη συνέχεια, πλησιάσαμε την μέση σινεφίλ αναγνώστρια, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο ποστ στο εικονικό κόκκινο παλτό του σινεμά. Ήρθε, όμως, η ώρα να απευθυνθούμε στο επίδοξο φίλο αστροναύτη και στην γοητευτική κυρία που θέλει να παραμένει σικ ακόμα και όταν φοράει το διαστημικό της κράνος. Στο βίντεο με τον τίτλο "Helmet Oddities", o Keith Melton συγκεντρώνει μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από τα διαστημικά κράνη που πρωταγωνίστησαν στην μεγάλη οθόνη, δημιουργώντας ένα πολύτιμο βίντεο επιστημονικής haute couture, κι εμείς τα χωρίζουμε σε κατηγορίες ανάλογα με το τι ψάχνετε. Όλα τα κομμάτια της συλλογής, φίλες και φίλοι της μόδας, βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά. (Το παραπάνω still είναι από την ταινία Marooned του 1969)

Κατηγορία 1η: Τα ρετρό

Για εκείνους που δεν θέλουν να πειραματιστούν ή να αλλοιώσουν κάτι τόσο κλασικό και εικονικό, υπάρχουν πλείστες επιλογές που θα τονίσουν το ρετρό αξεσουάρ σας και θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα με την επαγγελματική σας αμφίεση. Προσοχή! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να έχετε την ίδια στολή με περισσότερα από ένα άτομα. Όταν πανικοβληθείτε, σκεφθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να ακούσει τις κραυγές σας στο διάστημα, οπότε διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εξασκείστε το γοητευτικό σας βλέμμα για να κλέψετε την παράσταση.





Up in The Air (2009) Deleted Scene/ Solaris (2002)




Κατηγορία 2η: Οι λιτές γραμμές

Αν πάλι επιθυμείτε να παραμείνετε πιστοί στην κλασική φόρμα αλλά με έναν αέρα εκμοντερνισμού, έχουμε τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς να σας προτείνουμε. Βολικά, άνετα, αλλά πάντα ασφαλή, τα διαστημικά κράνη αυτής της κατηγορίας είναι περισσότερο στιλάτα αλλά διατηρούν την επαφή με το παρελθόν και την ιστορία. Δεν είναι και τα πιο εντυπωσιακά, αλλά τι να κάνουμε, ίσως τα υπόλοιπα αξεσουάρ να κάνουν την διαφορά, δεν ξέρω και από αυτά για να σας πω, τρομάρα μου.







Κατηγορία 3η: Τα trendy

Αν τίποτα από τα προηγούμενα δε σας καλύπτει, τότε αυτή η κατηγορία είναι σίγουρα για εσάς. Επαναστατικοί σχεδιασμοί, τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων, πρωτότυπες γραμμές και προσεγγίσεις, δημιουργούν το νέο διαστημικό μοντέλο για τις επόμενες δεκαετίες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις έναν εξωγήινο εξάλλου και, ας το παραδεχτούμε, οι πρώτες εντυπώσεις είναι κρίσιμες για τις διαγαλαξιακές δημόσιες σχέσεις. Ίσως μια τολμηρή εμφάνιση να είναι λίγο ριψοκίνδυνη, όμως, όπως είπε κι ένας σοφός άνθρωπος κάποτε "ό,τι δεν είναι σικ, είναι σοκ" οπότε εμπιστευτείτε το γούστο σας και ίσως η Γη επιβιώσει άλλη μια μέρα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...