Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Immortals (2011): In Tarsem We Trust


Μετά το ποπ όργιο των 300 και την πανωλεθρία του Clash Of The Titans, είναι δύσκολο αυτό που πάει να σερβίρει ο Tarsem Singh, ένας ίσως από τους πιο underrated visionaries των τελευταίων χρόνων, με ιδιαίτερα εκλεκτική φιλμογραφία, η οποία μπορεί να μην αποτελείται ακριβώς από αριστουργήματα, προδίδει όμως μία προσωπικότητα με ταλέντο στο καδράρισμα και την δημιουργία οργασμικών εικόνων (The Cell, The Fall).




Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί μιμητής του Snyder από όσους αγνοούν την πορεία του, ο Tarsem μαζεύει ένα cast ανερχόμενων ηθοποιών, τους σετάρει με ένα cast βετεράνων στο cult είδος, ντύνει τον Henry Cavill Θησέα, πριν αυτός ντυθεί Superman, και την Freida Pinto, που ακόμη πασχίζει να κάνει επιτυχία μετά το Slumdog Millionaire, Φαίδρα και μαζί με τον πονηρό σκλάβο ονόματι Σταύρο (Stephen Dorff) τους βάζει απέναντι στον τρελό βασιλιά Υπέριο του Mickey Rourke, με στόχο να εμποδίσουν τον τελευταίο από την κατάκτηση του μυθικού τόξου της Ηπείρου, το οποίο θα του χαρίσει τον έλεγχο των Τιτάνων. Μυθολογική βάση μην ψάχνεις να βρεις, δεν άλλαξε τίποτα στο Hollywood από την τελευταία φορά που τσέκαρα.



Παρόλα αυτά, η πάντα άρτια καλλιτεχνική ματιά του Tarsem, σε συνδυασμό με τα πρώτα character posters που δημοσιεύτηκαν, προϊδεάζουν για κάτι καλό και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και το πρώτο Teaser της ταινίας, που κατ' αποκλειστικότητα παρουσίασε το ET. Αναμένοντας την επίσημη version της εταιρίας παραγωγής, αρκέσου σε αυτό το teaser... του teaser. H ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο του 2011, εκεί μέσα στον χαμό των φθινοπωρινών releases.


Update: Ορίστε και το πρώτο επίσημο trailer. Σε HD.



3 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε να μήν είναι σαν τις γελοιότητες του Snyder που απευθυνονται σε λυκειακού επιπέδου και να υποστηρίζεται απο ένα σενάριο που να μην προκαλεί γέλια(sucker punch).
    To The Cell είχε και μια μουσική Howard Shore και είχε και κοστούμια Eiko Ishioka εδώ εκτός απο stars και το-έλεος πια-slow motion action τι άλλο έχουμε?
    Μακάρι να είναι καλό διότι και εμένα μου άρεσε ο Tarsem(bedtime story).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως και στο The Fall είχε δημιουργήσει αριστουργηματικές εικόνες, σε σημείο να χαζεύεις. Το σενάριο βέβαια και εκεί έπασχε, αλλά τόση ομορφιά σε έργο σπάνια βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Meta to Cell kai to the Fall ehw megales prosdokies apo ayto...Eidika to Fall einai apla katapliktiko...Kinimatografiki poiisi...To trailer i alitheia fernei se anousio Blockbuster.Elpizw na na min pesei kai aytin i tainia stis Hollywoodikes hazomares opws oi proigoumenes paromoies kai apla na marketaretai etsi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...