Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Είσαι έτοιμος για Hara-Kiri σε 3D;

Μπορεί το 13 Assassins να είναι ακόμα του κουτιού, αλλά ο Takashi Miike ποτέ δε φημιζόταν για τα μεγάλα χρονικά κενά μεταξύ των ταινιών του. Μπορεί να είναι hit-or-miss (και για την πληροφόρησή σου, το 13 Assassins είναι ένα μεγάλο hit) αλλά δεν παύει να είναι ίσως ο παραγωγικότερος ασιάτης σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή (κι εδώ και μια δεκαετία, επίσης). Προς απόδειξη αυτού, το νέο του πόνημα με τίτλο Hara-Kiri: Death of a Samurai, remake  του ομώνυμου αριστουργήματος του Masaki Kobayashi, είναι ήδη έτοιμο και έχει κλείσει ήδη θέση για μια σειρά προβολών σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, ξεκινώντας τον προσεχή Μάιο από τις Κάννες. Α, και είναι σε 3D.

Δες και την πρώτη επίσημη διαφημιστική εικόνα της ταινίας.  


Could this be a miss; Η σύγκριση πάντως θα είναι αναπόφευκτη.

Update (29-4-2011): Έχουμε και teaser από το twitch.

3 σχόλια:

  1. In Takashi Miike we (don't) trust.

    Aλλα για να το εστειλε Καννες πρεπει να πιστευει οτι εκανε κατι καλό, για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Είναι μεγάλο ασανσέρ ποιότητας ο τύπος. Κι από την άλλη οι Κάννες δεν έδειξαν και ότι καλύτερο τα τελευταία χρόνια και είναι τόσο διψασμένες για δημοσιότητα που πραγματικά συμπέρασμα ΔΕΝ μπορεί να βγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο ορίτζιναλ ιαπωνικός τίτλος "ίτσι μέι" μπορεί να μεταφραστεί ως "Μια ζωή" ή "Μια εντολή". Εμένα και μόνο γι' αυτό το διττό (και το ότι είναι ιαπωνικό) μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...