Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Toy Fair 2011: Classic Thundercats & Masters Of The Universe Are Back - UPDATED

Τα πρώτα νέα για την Toy Fair 2011 σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στους απανταχού geeks. Bandai και Mattel ρίχνουν στη μάχη των εντυπώσεων το βαρύ πυροβολικό: φιγούρες των κλασσικών Thundercats και Masters Of The Universe, αντίστοιχα, για πρώτη φορά τόσο λεπτομερώς σχεδιασμένες και με πολλά articulation points για απόλυτο κάψιμο των μικρών μπόμπιρων. (Οκ, οκ, και των όχι και τόσο μικρών μπόμπριρων... :P)

Περισσότερες φωτογραφίες μετά το άλμα. (Προστέθηκαν και φωτογραφίες από την DC Direct)


Οι πρώτες φιγούρες που σημοσιεύτηκαν από τη σειρά της Bandai είναι οι κλασικοί Lion-O και Tygra.

Η σειρά της Mattel για το Masters Of the Universe περιλαμβάνει τον Σκέλετορ και τα τσιράκια του, χαρακτήρες από το supporting cast και τους εχθρούς της She-ra...

 ...χωρίς φυσικά να απουσιάζουν και βασικοί χαρακτήρες όπως η Aurora, το alter ego της She-Ra, και ο Όρκο από το supporting cast του He-man.

 
Kαι φυσικά ας μην ξεχνάμε πως εκκρεμούν ακόμα οι νέες φιγούρες της DC Direct τις νέες φιγούρες της DC Direct, που τελειωμό δεν έχουν. Sweet stuff...


Περισσότερες πληροφορίες εδώ, εδώ κι εδώ. Ατέλειωτη λίστα φωτογραφιών από την έκθεση εδώ.

6 σχόλια:

  1. Toy fair? Ποτε θα γινει και που ακριβως; Παντως Δημητρη οφειλω να σε ενημερωσω, αν δεν το ηξερες ηδη, οτι γινεται και Φεστιβαλ Φαντασιας καθε χρονο στη Θερμη Θεσσαλονικης με παιχνιδια ρόλων , war games, miniature games, ξενα επιτραπεζια παιχνιδια. Τωρα σχετικα με κομικς είναι πολλα καταστηματα φιλοξενουμενα την περιοδο του Φεστιβαλ εκει συμπεριλαμβανομενου και μαγαζι με κομικς και μαγαζι με φιγουρες και gadgets απο ταινιες. Πρεπει να ερθεις οπωσδηποτε την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται αυτή την περίοδο στην Νέα Υόρκη και είναι η έκθεση όπου όλες οι εταιρίες εμφανίζουν για πρώτη φορά τα καινούρια του προϊόντα.

    Την έκθεση που λες δεν την έχω υπόψη μου, αλλά μαγαζιά με Miniatures Και comics έχουμε αρκετά Θεσσαλονίκη (συγκριτικά τουλάχιστον με το μέγεθος της πόλης).

    Μεγάλη έκθεση comics ευρωπαϊκή θα γίνει στο Λονδίνο στις 9-10 Απρίλη με πρότυπο τις αντίστοιχες αμερικανικές. Αν δεν στραβώσει κάτι, θα πάω και θα ενημερώσω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οκ τραβηξε φωτογραφίες αν πας. Αυτη η εκθεση που σου λεω εγω δεν καταγινεται και πολυ με τα κομικς αλλα μπορει κατι να βρεις ενδιαφερον. Θασ εενημερωσβ για την επομενη που θα ειναι σε ενα χρονο περιπου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο geek μπορεί να είμαι που τα θέλω όλα; :P Είχα κι εγω μικρός HE-MAN κούκλες :P Kαι Thundercats... lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...