Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στην επόμενη εμφάνιση, οι φιναλίστ θα εμφανιστούν με τα τόξα και τα βέλη τους.

Ποιος είπε ότι ο ο μικρός φτερωτός θεός που στοχεύει τα βέλη του δημιουργώντας ερωτικά ειδύλλια δεν έχει ανταγωνισμό; 10 κυρίες παίρνουν την μοίρα στα χέρια τους, το τόξο στον ώμο τους και εξαπολύουν βέλη αδιακρίτως προς όλες τις κατευθύνσεις. It's a war, I say! 


1. Jennifer Lawrence (ως Katniss, στo επερχόμενo Hunger Games). Δεν χρειάζεται να την εκθειάσουμε περισσότερο από όσο έχουμε ήδη. Γενικώς, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να την εκθειάσουμε περισσότερο.

2. Anna Popplewell (ως Susan Pevensie, The Chronicles Of Narnia Series). Αν και περισσότερο πιθανή για Miss Young, δεν παύει να ομορφαίνει όταν αγριεύει.

3. Natalia Vodianova (ως Μέδουσα, Clash Of The Titans). Εντάξει, το παραδέχομαι δεν είναι και το υπόδειγμα αρχαιοελληνικής ομορφιάς, όμως πρέπει να της το παραδεχτείς ότι θα πατήσει επί πτωμάτων για να ικανοποιήσει τον στόχο της. Να σε σκοτώσει, δηλαδή. 
  
4. Jennifer Garner (ως Ηλέκτρα, Elektra). Γοητευτικά θανάσιμη. Κυριολεκτικά.

5. Jessica Biel (ως Abigail Whistler, Blade: Trinity). Μα πραγματικά, πώς είναι δυνατόν να μην θεωρείς έξυπνη μία κοπέλα που μπορεί να χειριστεί ένα τέτοιο τόξο, όταν οι κανόνες χρήσης ξεπερνούν τυπωμένοι τις 30 σελίδες; Σεβασμός μόνο. 


6. Κeira Knightly (ως Guinevere στο King Arthur και ως Gwyn στο Princess Of Thieves). Η Keira, ως βετεράνος των ταινιών εποχής, κατεβάζει διπλή υποψηφιότητα. Ελπίζω να μην μοιραστούν οι ψήφοι και μείνει με το... βέλος στο χέρι.

 7. Merida (από το επερχόμενο Brave). H Merida, και όχι Μερίδα mind you, ξεκινά σαν αουτσάιντερ, αλλά όταν θα προβληθεί η ταινία το 2012 θα κερδίσει απότομα τις εντυπώσεις...

8. ...σε αντίθεση με την Mulan (Mulan) , της οποίας, όσο να'ναι, έχει πέσει η πέσει η δημοτικότητα.

 9. Natalie Portman (ως Isabel στο Your Highness). Οκ, μπορεί να κλαίει λίγο άσχημα ή να γελάει λίγο τρομακτικά αλλά παραμένει από τις πιο ελπιδοφόρες ηθοποιούς της γενιάς της, Ας στρέψουμε λίγο προς την άλλη, όμως, αυτό το βέλος. Ε, Νάταλι;

10. Zoe Saldana (ως Neytiri στο Avatar). Μια δεκάδα δεν είναι πλήρης αν δεν εκπροσωπείται κι από ένα διαγαλαξιακό γκομενάκι. Bring it on, λοιπόν! 

UPDATE


Υπήρξαν τρεις συμμετοχές της τελευταίας στιγμής. (Special thanks σε @kfng81 και @Tagres για τις επισημάνσεις)

11. Saoirse Ronan (ως Hanna). Αυτή η μικρή πώς τα καταφέρνει και συμπεριλαμβάνεται σε κάθε λίστα δεν μπορώ να καταλάβω. Κι όχι τίποτα άλλο, θα μας κατηγορήσουν και για χρηματισμό.

12. Devon Aoki (ως Miho στο Sin City). Ο καλός ο δολοφόνος όλα τα αλέθει. Τι κι αν η ειδικότητά της είναι το Κατάνα. Και με ποσοστό φονικότητας 30% με το τόξο, είναι αρκούντως θανάσιμη. Δεν έχει αφήσει και κανέναν ζωντανό για να σας το βεβαιώσει.

 13. Eva Green (ως Serafina Pekkala στο Golden Compass). Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει που την αμέλησα αρχικά. Έχω μετανοήσει, το φωνάζω δυνατά. Και η παρακάτω φωτό αφιερωμένη ε όσους ισχυρίζονται ότι μόνο να ποζάρει με το τόξο ξέρει.

(Σημείωση: Ας ψηφίσει το κοινό. Επιτροπή δεν προλάβαμε να βγάλουμε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...